Ахметов починає війну проти Зеленського: Шустер буде знищувати рейтинг президента



Олігарх Ринат Ахметов за допомогою програми Савіка Шустера має намір створити площадку, завданням якої стане критика нової влади на чолі із Зеленським.

- джерело.

Про це повідомляє Telegram-канал “Легітимний”, передає UAportal.

В аналітичному матеріалі ресурсу зазначається, що Ахметов фактично починає свою гру – він повернув в інформаційне поле “майстра маніпуляції” Савіка Шустера і буде використовувати його програму в якості ефективного медійного інструменту.

Незважаючи на договір, згідно з яким Шустеру гарантується невтручання в редакційну політику передачі, навряд чи щось завадить Ахметову “просити” журналіста запрошувати в програму потрібних для олігарха фігур.

“Ахметову необхідно повільно і методично розхитувати ситуацію, а в цьому йому потрібен Савік Шустер і його” ток-шоу “”, – запевняє канал.

Таким чином, програма “Свобода слова” Шустера стане майданчиком, на якій будуть критикувати Зеленського і нову українську владу. Крім того, Ахметов планує виграти конкуренцію у ток-шоу “Право на владу” на “1 + 1”, що використовується Коломойським як політичний інструмент.


Читайте також:


Залишити коментар: