Аеропорт “Київ” спричинив скандал у мережі публікацією про “стрункі ніжки” стюардес



Допис видалили за три години після його появи на сторінці аеропорту.

- джерело.

Сьогодні, 13 листопада, на офіційній сторінці аеропорту “Київ” імені Сікорського з’явився допис, через який SMM-фахівців летовища звинуватили у сексизмі передає ТСН.

У дописі анонсувався флешмоб Instagram-каналу “Cabincrewlifee” (з англ.- “Життя екіпажу літака”), у якому стюардеси викладають ноги на панель приладів літака або ж іншим чином їх демонструють. До фотографій з цього флешмобу на сторінці столичного аеропорту додавався допис, який обурив користувачів.

“Те, що професія стюардеси досить романтична – безперечно, але і сексуальна також. Адже гарна уніформа ідеально пасуватиме відточеній фігурі, яку доповнюють стрункі жіночі ніжки. Було би дивно, якби співробітниці світових авіакомпаній не захотіли ці свої принади продемонструвати пасажирам і читачам тематичних авіаційних видань”, – йшлося у дописі.

У коментарях до цього допису обурені користувачі радили видалити цей допис через сексистський зміст. Нагадували, що стюардеси мають інші функції на борту, аніж демонстрація фігури.

“СММ-ник(-ця), викладіть свої фотки. Чи СММ пабліку аеропорту – це не достатньо сексуальна професія?”, – іронізують у коментарях.

“А потім кажуть, що в Україні немає сексизму і гендерної дискримінації. Жах!” – обурюється інший користувач.

У прес-службі аеропорту коментувати флешмоб відмовились, а невдовзі взагалі видалили пост з Мережі. Однак, скриншоти з дописом та коментарями досі жваво обговорюються і думки користувачів розділилися – одні вважають неприйнятними подібні публікації, інші не бачать образи у такому контенті.


Читайте також:


Залишити коментар: