А у вас є запитання? Зеленський запропонував українцям скористатися унікальною можливістю



Володимир Зеленський запропонував українцям взяти участь у президентських дебатах. На своїх офіційних сторінках у соціальних мережах він опублікував відеозвернення.

- джерело.

Всім привіт. 19 квітня на НСК Олімпійський відбудуться мої дебати з Порошенко, де я зможу поставити йому будь-яке питання. Наприклад: коли почнуться посадки?; чому Свинарчуки не за ґратами. Я думаю, що у народу України за 5 років дуже багато питань до Порошенко, які ви не можете йому поставити. Але я можу від вашого імені. Тому, будь ласка, пишіть коментарі: яке питання саме ти хочеш поставити Порошенко.

Дізнатися більше і поставити своє запитання можна за гештеґом #зробимойогоразом.

Українці охоче долучилися до ініціативи.

“Де відрубані руки?”, “Чому на заводах порохошен зп в конвертах?”, “Чому журналісти краще і ефективніше проводять розслідування без застосування адмін ресурсу корупційних схем ніж його розхвалені реформовані новостворенні каральні органи разом із луценком?”, “Чого не сидять злочинці!”, “Чому заводи в Росії не продані?”, “Вам не соромно було провести парад на хрещатику, коли вам докладували, що російські війська на границі з Україною? Вам не соромно, коли вони перетнули і оточили наші війська під Іловайском і винищували, ви переводили гроші в офшори? Вам не соромно коли з обніщавшого народу збираються крихти на армію, ваші підлеглі утворюють схеми на укроборонпромі”, — цікавляться вони.


Читайте також:


Залишити коментар: