Чотирирічного малюка знайшли у водоймі: бабуся не догледіла



У Дніпропетровської області розшукували зниклу дитину

- джерело.

12 червня, в Синельниківський відділ поліції зателефонувала жінка і повідомила, що поки вона працювала на присадибній ділянці, з двору в невідомому напрямку пішов її 4-річний онук, який приїхав з Києва на відпочинок. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Дніпропетровській області.

«Бабуся хлопчика розповіла, що хлопчик страждає на психічне захворювання і може не відгукуватися на своє ім’я. Також жінка повідомила, що вони з чоловіком вже близько години намагалися самостійно розшукати онука, але марно”, – повідомили в поліції.

На пошуки зниклої дитини відправився майже весь особовий склад Синельниківського відділу поліції на чолі з начальником відділу Олегом Маліногою. До прочісування місцевості приєдналися і місцеві жителі. Завдяки залученню великої кількості людей, поліцейським вдалося розшукати маленького втікача та попередити біду, адже хлопчик сховався у високій траві поблизу водойми і не відгукувався на своє ім’я.

“Дитину повернули щасливим бабусі і дідусю і закликали їх пильніше стежити за онуком. Також поліція попереджає дорослих в період літніх канікул не залишати маленьких дітей без нагляду, особливо біля водойм», – сказано в повідомленні поліцейських.


Читайте також:


Залишити коментар: