8-річну дівчинку готові прийняти на навчання в престижний університет



Російська школярка, яка за віком мала би навчатися в третьому класі, успішно отримала шкільний атестат та готується поступати до вишу.

Пише - джерело.

Москвичка Аліса Теплякова, якій виповнилося всього 8 років, стала наймолодшою в Росії ученицею, яка склала Єдиний державний іспит (аналог українського ЗНО). Як повідомляє РІА “Новости” з посиланням на пресслужбу Московського державного університету імені Ломоносова, дівчинку готові прийняти на навчання на факультет психології цього престижного вишу.

Торік дівчинка склала іспити за 9 клас, а також основні предмети за програмою 11 класу. Школу Аліса не відвідувала, займаючись вдома з батьками.

Цього року вона отримала шкільний атестат, успішно склавший єдиний держіспит з російської мови, профільної математики, біології та інформатики. За словами батька, Аліса хотіла б продовжити навчання на психологічному факультеті МДУ, де триває набір на три спеціальності – “Клінічна психологія”, “Психологія службової діяльності” та “Педагогіка і психологія девіантної поведінки”.

Як відзначили на факультеті, тут з радістю нададуть можливість вчитися Алісі після складання додаткових вступних випробувань і побажали їй успіхів.


Читайте також:


Залишити коментар: