7-місячних сестер мати замкнула у хаті і зникла



На Херсонщині мати замкнула у будинку двох маленьких сестер і зникла.

Пише - джерело.

Те, як діти плачуть за зачиненими дверима, почув чоловік, який здав матері в оренду будинок, повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

“Подія сталася в одному з сіл Олешківської територіальної громади. В поліцію надійшло повідомлення, що з приватного будинку тривалий час чути дитячий плач, а двері ніхто не відчиняє. Господар оселі пояснив, що здав будинок в оренду жінці з двома дітьми. Того дня він прийшов перевірити пожильців, але на дверях був замок, а зсередини чути плач дітей”, – сказано в повідомленні.

На телефонні дзвінки жінка не відповідала. Господар повернувся через дві години, але ситуація не змінилася. Із зачиненого будинку чувся дитячий плач. Чоловік звернувся у селищну раду, поліцію, про подію повідомили службу у справах дітей. Власник оселі відчинив двері і в будинку ювенальні поліцейські виявили двох 7-місячних дівчат. Діти були легко одягнені, хоча дім не опалюється. Вони були голодні та налякані.

Про матір дівчаток відомо, що вона переїхала в селище лише два місяці тому. Жінка вже позбавлена батьківських прав на п’ятьох дітей і буде притягнута до адмінвідповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Після ретельного вивчення ситуації в родині вирішуватиметься питання щодо можливого позбавлення матері батьківських прав і на двох молодших дітей.


Читайте також:


Залишити коментар: