50 років заборони росіянам на в’їзд: петиція зібрала необхідні голоси, її розгляне Зеленський



Петиція про заборону в’їзду на територію України росіянам на наступні 50 років набрала необхідну кількість голосів – 25 тисяч. Тепер її має розглянути президент Володимир Зеленський.

Пише - джерело.

Окрім того, що тепер росіянам для в’їзду в Україну потрібна віза, скоро їм узагалі може бути заборонено в’їзд.

Петицією пропонують і не видавати посвідки на проживання росіянам – окрім тих, хто воював на боці України.

Україна вже 8 років потерпає від війни, яку розв’язала росія на території нашої країни. На жаль, за ці 8 років влада не спромоглася захистити Україну від диверсантів, агентури та коригувальників, які увесь цей час прибували в Україну через безвізовий режим з росією. Ми поплатилися за це тисячами життів,
– зазначив автор петиції.

Довідка. Згідно з законодавством, електронна петиція потрапляє на розгляд Президенту не пізніше ніж через 3 робочі дні після надходження необхідної кількості підписів на її підтримку.

Розгляд петиції здійснюється невідкладно, але не пізніше 10 робочих днів від дня оприлюднення інформації про початок розгляду. Про підтримку чи непідтримку петиції публічно оголошується на сайті Офісу Президента.

Як запровадили візи для росіян
Рішення ухвалив Кабінет Міністрів України і воно почало діяти з 1 липня. росіянам заборонили в’їжджати, виїжджати, прямувати транзитом, перебувати і пересуватися територією України без віз. Також обмеження на перетин кордону стосуються й жителів прикордонних областей росії. Візи росіянам видаватиме незалежна міжнародна компанія-посередник VFS Global через візові центри.
У Державній прикордонній службі розповідали, що для в’їзду росіян на територію України необхідно буде мати певний перелік документів. Та отримати візу зможе далеко не кожен громадянин країни-агресорки.
Більше про це – скільки росіян подали заяву на візу в Україну: дивитись відео


Читайте також:


Залишити коментар: