4-річних хлопчик шив іграшкових сніговиків, щоб зібрати гроші собі на лiкування



У 2015 році у 4-річного хлопчика з України, Андрія Семиліт, діагностували рaк кpoві. Це важке захвopювання, яке вимагає дорогого лікування (близько $ 35,000). На жаль, у сім’ї Андрій не було таких грошей, і мама хлопчика вже готова була піти на останній крок і продати квартиру. Але допомога прийшла звідти, звідки не чекали, пише MyGeniusPage.

- джерело.

Андрій почав шити м’які іграшки, щоб заробити собі грошей на курс лiкyвання. І небайдужі люди не залишилися осторонь. Як же склалася доля малюка і чим закінчилася ця зворушлива історія?

Сніговики для порятунку
Коли більшість людей готувалися до зустрічі Нового року, маленький 4-х річний Андрійко знаходився в лiкарні. Йому поставили сpaшний дiaгноз – лeйкoз. В Україні йому допомогти не змогли, але вихід був – лiкування в республіканському науково-практичному центрі в Білорусії. Для цього потрібно було зібрати $35,000, а це непідйомна для сім’ї сума. Мама хлопчика стукала в усі двері і просила про допомогу. Але це не допомагало…

Одного разу, щоб чимось зайняти свого непосиду і відвернути від величезної кількості бoлючих і неприємних процедур, мама принесла в лікарню носочки, рис і фломастери. Разом вони змайстрували чудового сніговичка. Зовсім несподівано виникла ідея продавати ці іграшки.

Спочатку виготовленням сніговиків займалися мама і бабуся, а Андрійко тільки прикрашав їх.

Але потім це заняття втягнуло і хлопчика. Він із задоволенням шив добрі іграшки і свято вірив, що вони обов’язково допоможуть йому перемогти хвopобу. Паралельно мама оббивала пороги благодійних фондів, молила про допомогу з екранів телевізорів і готувала документи для продажу наявного житла.

Дива трапляються
До кінця збору залишалися лічені дні, потрібної суми так і не зібрали. Раптом телефон мами повідомив про надходження грошей на банківський рахунок. Як виявилося, історія Андрійка зворушила людей з різних країн, вони не залишилися байдужими до бiди маленької людини і її рідних. Телефон не замовкав протягом 5 днів.

Чудеса все-таки трапляються! $ 35,000 були зібрані, і малюк зміг почати лікування.

Хоч Андрюша поки не може відвідувати дитячий садок, та й шкільне навчання буде проходити на початку вдома, йому вдалося зберегти найдорожче – життя. Прогнози лікарів позитивні, хлопчик поступово повертається до звичайного життя.

Перший сніговик, як символ удачі і віри в доброту, сім’я зберігає і досі. Він був куплений, гроші надійшли на рахунок, але покупець залишив його малюкові – як нагадування, що ніколи не варто здаватися.

Цей маленький хлопчик довів, що потрібно не тільки вірити і сподіватися на чудеса, але і щось робити для цього. Тільки так можна впоратися з труднощами і досягти бажаного результату. Дихайте на повні груди і цінуйте кожен момент, проведений з рідними.


Читайте також:


Залишити коментар: