Соромно за українців: у «Міняю жінку» взяла участь пара геїв (відео)



12 листопада на телеканалі «1+1» вийшов 3 випуск шоу «Міняю жінку-14».

- джерело.

Цього разу відбувся обмін між континентами: українські герої знайомилися з бразильською культурою.

Нашу країну представляли середньостатистичні, і як виявилося потім близькозорі, мама Тетяна, тато Олександр і двоє їх дітей. Жінка нині у декретній відпустці, а раніше працювала на хлібному заводі. Чоловік працює зварювальником.

Шуму наробила сім’я бразильців, адже іноземці представники сексуальних меншин. У Педро і Жандерсона є троє дітей, яких вони дуже люблять і приділяють їм багато уваги.

Дантиста Жандерсона зустріли в Україні бідність та часті п’янки. Тоді як Тетяну привітали виховані бразильці, які посоромились відмовити українці, відтак пили самогонку та танцювали під Сердючку. Доки Тетяна веселилася з бразильцями, Жандерсон захлинався хвилею нерозуміння, яка на нього накотилася від українців. Ні такого обміну, ні стилю життя бразильців наші затуркані земляки не зрозуміли. При цьому дивно, що вітчизняні чоловіки набагато краще прийняли гея, ніж їхні жінки, які в п’яному дурмані розмислювали над тим хто кого має кохати.

https://www.youtube.com/watch?v=qxmwyGTD4mo

Ганьба «1+1» за такий вибір української родини! Звичайно, плюс в тому, що наша сім’я більш-менш адекватно сприйняла гомосексуалістів. Однак величезний мінус, що наші земляки відкрито показали всі недоліки сучасних українців: відсутність толерантності, невихованість та тотальне п’янство! Посудіть самі, скільки разів героїня Тетяна назвала на камеру пару бразильців жахливим словом на «П»?! А кожний вечір в українській сім’ї не обходився без пляшки… Видно, далеко нам ще до Європи…

Ганьба «1+1»! В нас є адекватні подружжя, з якими б вийшла не менш весела та колоритна програма. Залишається лише надіятися, що такий обмін чогось навчить українську сім’ю… До слова, вітчизняна публіка оцінила шоу. На YouTube сюжет набирає популярності і його переглянуло уже понад 400 тисяч разів. І до слова, більшість коментаторів висловлюють свою зневагу до традиційної української родини і захоплюються щирістю геїв.


Читайте також:


Залишити коментар: