31 000 гривень на місяць: людей, які готові працювати, терміново розшукують роботодавці



31 000 гривень на місяць: людей, які готові працювати, терміново розшукують роботодавці

- джерело.

Експерти повідомили, де українці можуть одержувати найвигіднішу зарплату: станом на січень 2022 року, найбільше платили у Києві, але існують дуже вигідні вакансії і в будь-якому з регіонів України. Фахівці пояснили, де охочим працювати, слід шукати своє щастя і перспективи успішної кар’єри.

Як інформує “Сьогодні”, про це повідомили фахівці кадрового порталу grc.ua.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Так, середній рівень щомісячної компенсації в столиці становить 31 000 грн. На другу сходинку рейтингу піднялася Одеська область із середньою заробітною платою 22 200 грн. Далі за рейтингом:

Протягом 2021 року середня зарплата в актуальних вакансіях знизилася з 32 799 грн до 17 100 грн. Особливо негативну динаміку спостерігали в Харківській області.

Антирейтинг регіонів:

Чернівецька область — 12 800 грн; Тернопільська область — 12 700 грн; Черкаська та Івано-Франківська — 12 600 грн; Київська область — 12 300 грн; Закарпатська область — 12 200 грн.

До 500 тисяч “на руки”

В Україні однією з найбільш високооплачуваних на сьогодні вважається професія Team lead, Senior Media Buyer (арбітраж Facebook).

Суть заняття полягає в тому, що ви купуєте товар чи інший актив на одному ринку за низькою ціною і потім продаєте на іншому за вищою.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Що нам пропонує вакансія і що вимагає:

ведення команди з 5-8 баєрів, їх мотивування;

пошук альтернативних методів і купівлі продуктів;

робота з великими бюджетами (вміння працювати з бюджетами від 1 тисячі доларів на день);

оптимізація роботи;

ведення звітів; досвід роботи від 2 років.

Ваш дохід необмежений і залежить він від конверсії (залежність від кількості покупок, яка, своєю чергою, — від кількості відвідувачів та відвідувань сайту). За словами роботодавця, зарплата може становити від 100 тис. до 500 тис. гривень.

 


Читайте також:


Залишити коментар: