23-річний чемпіон України з невідомих причин помер на заробітках у Польщі



На сторінці Федерації мас-рестлінгу України повідомили про смepть 23-річного спортсмени із Чорнянки Каховського району Владислава Мінича. Він був чемпіоном України та бронзовим призером Кубку світу 2017 року у вазі до 60 кг. Знаходився в Польщі на заробітках. Для перевезення тiла потрібно 70 тисяч грн. Федерація звернулася до всіх небайдужих з проханням про допомогу, передає Корупція.Інфо

- джерело.

– Кошти для перевезення ми вже зібрали, – розповіла виданню тренер збірної Херсонської області з мас-рестлінгу Олександра Швець з Нової Каховки. – Тепер збираємо гроші для допомоги сім’ї. Владислав поїхав на заробітки в Польщу з братом і сестрою. Хотів заробити гроші, бо у нас тут зарплати невеликі. Працював на будівництві. У нього обірвався тpoмб прямо на роботі. Був перспективним спортсменом. У Чорнянці в нього залишилися мама і тато. Коли будуть похopoни – ще не знаємо, бо зараз затримка з оформленням документів у Польщі.

Отже, хто бажає допомогти сім’ї, можуть перерахувати кошти на картку 4149 4991 0326 5169 (Олександра Швець – тел. 095 560 00 82).

Мас-рестлінг – перетягування палки, національний якутський вид спорту. Суть його полягає в тому, що два спортсмена, сидячи один проти одного і впираючись ногами в спеціальний упор, повинні вирвати палицю з рук суперника або перетягнути його на свій бік. Федерація мас-рестлінгу України створена 2015 року. Її очолює відомий спортсмен, чемпіон України та світу Валерій Газаєв. Він був у Новій Каховці на чемпіонаті України з силового екстриму, що пройшов на початку травня на центральній площі міста.


Читайте також:


Залишити коментар: