2 тисячі доларів віддала тернопільська пенсіонерка за начебто акційні знижки в аптеці



Значні гроші втратила Тернополянка через пройдисвітів.

- джерело.

У Головному управлінні національної поліції в області розповіли, до пенсіонерки підійшла невідома особа і представилась співробітником торгової мережі. Жінка розповіла про надзвичайну вигідна акцію, де як бонус можна отримати чималу знижку на покупку ліків у місцевих аптеках.

Саме в той момент до них підійшов перехожий, як згодом виявилось – співучасник шахрайки та розповів, що сам нещодавно отримав подарунок. Тернополянка погодилася взяти участь у розіграші. Зловмисниця попросила краянку, підтвердити свою платоспроможність. Великої суми грошей пенсіонерка при собі не мала, тому жінки попрямували до місця проживання заявниці.

Краянка винесла з квартири 2000 доларів США і поклала їх до конверту, який надала аферистка. Туди ж шахрайка помістила й начебто акційну картку, і повернула згорток тернополянці. Незнайомка подякувала потерпілій за участь та пішла у невідомому напрямку, а жінка повернулася додому, аби залишили заощадження.

Про те, що стала жертвою афери мешканка обласного центру дізналася, лише через декілька годин, коли вирішила скористатися бонусною карткою. Працівники магазину повідомили, що вперше чують про акційні знижки і призи.

Пенсіонерка поспішила до помешкання і відкрила переданий їй конверт. Замість грошей вона виявила лише нарізану газету. Ошукана жінка звернулась за допомогою до правоохоронців.

Правоохоронці застерігаються жителів Тернопільщини не вірити особам, які намагаються різними способами заволодіти вашими заощадженнями.


Читайте також:


Залишити коментар: