11-річна дівчинка народила дитину: вона стала наймолодшою ​​матір’ю в країні



11-річна дівчинка народила дитину і стала наймолодшою ​​мамою у Великій Британії. Коли вона завагітніла, їй було лише 10 років. Ця подія вразивали пів-Європи, адже це дуже рідкісне явище.

Пише - джерело.

Про це розповідає авторитетне польське видання tvp.info з посилання на британський таблоїд “The Sun”.

11-річна дівчинка народила дитину на початку червня цього року . Її сім’я навіть не підозрювала, що дівчина вагітна. Зазначається, що розслідування цього питання проводять керівники соціальних служб та ради.

“Це було великим шоком. Зараз вона оточена професійною допомогою. Найголовніше, щоб вона і дитина були здорові “– йдеться в повідомленні.

“Це наймолодша мати, про яку я коли-небудь чула”, – розповідає лікар Керрол Купер виданню The Sun, пояснивши, що середній вік, коли дівчина починає статеве дозрівання, становить 11 років, хоча в будь-який час це може бути від 8 до 14 років.

На багато гормонів впливає вага, додала лікарка, а оскільки немовлята важчі, ніж раніше, статеве дозрівання зараз настає раніше.

До народження 11-річною дівчиною цієї дитини, наймолодшою ​​матір’ю у Великобританії була Тресса Міддлтон, якій було лише 12 років, коли вона народила дитину в 2006 році. Міддлтон, якій зараз 20 років, завагітніла після зґвалтування братом. Її дитина пішла на соціальне забезпечення, а брат – до в’язниці.


Читайте також:


Залишити коментар: