“Зробив це публічно”: Дан Балан заговорив з Тіною Кароль про дітей



На новорічному концерті «Ніч Суперхітів» Дан Балан вручив Тіні Кароль красномовний подарунок.

Днями телеканал «1+1» показав грандіозний концерт 2020 року «Ніч суперхітів», на якому виступили головні зірки української естради. Артисти виконали свої найпопулярніші композиції. Так, поп-діва Тіна Кароль виступила з попурі з пісень “Вабити” і “Пупсик”. Співачка запалила зал гарячим танцем і фантастичним голосом і розтопила серце одного з своїх найпалкіших шанувальників – Дана Балана.

- джерело.

Після номера Тіна спустилася зі сцени до святкового столу, за яким сиділи в цей вечір всі знаменитості. Дан Балан вирішив скористатися моментом і вручив співачці зворушливий подарунок – плюшевого кенгуру з маленьким кенгурушем в сумці.

“У мене цілих два подарунка тут. Подарунок номер один (показує на дорослого кенгуру) і подарунок номер два (показує на маленького кенгуруша)”, – звернувся до Кароль Балан.

“Ох вже цей кенгуруш!” – кокетливо прокоментувала презент від Дана Тіна.

“Ми знайшли те, що шукали дуже давно!” – підсумував молдавський артист.

Шанувальники розцінили подарунок Тіні Кароль, як відвертий натяк Дана Балана на можливий розвиток їх зі співачкою відносин.

У Мережі вже щосили обговорюють флірт двох суперзірок:

“Дан дивиться на Тіну, як кіт на сметану”, “Той брюнет в сердечках прям дуже пупсик. Тіночка бавити і вабити його”, “Дан там вже і побавився і звабився”, “Дан так на неї дивиться”.


Читайте також:


Залишити коментар: