Знищено тисячі солдатів і сотні одиниць техніки: в Міноборони Азербайджану нажахали подробицями війни в Карабаху



У Міноборони Азербайджану заявили про тисячі убитих солдатів армії Вірменії в ході конфлікту між країнами через Нагірний Карабах.

- джерело.

Як пише haqqin.az, про це повідомив прес-секретар Міністерства оборони Азербайджану полковник-лейтенант Анар Ейвазов.

“У ході військової операції були знищені тисячі солдатів і офіцерів армії противника, сотні одиниць автомобільної та броньованої техніки, засоби ППО, БПЛА, артилерійські і ракетні установки, міномети, зенітні знаряддя і інші види великокаліберного озброєння”, – сказано в заяві Міноборони Азербайджану.
Відзначається, що азербайджанські військовослужбовці захопили в якості трофеїв велику кількість ворожих танків і інших видів військової техніки. Вірменська армія, система управління і командування збройними силами паралізовані по всьому фронту, військові підрозділи противника несуть великі втрати і продовжують відступати. В рядах вірменської армії панують хаос, плутанина і свавілля.

Ейвазов наголосив, що азербайджанська армія відповідно до принципів міжнародного гуманітарного права бере під приціл виключно об’єкти військового призначення.

“Усвідомлюючи цей факт, військово-політичне керівництво Вірменії, не гребуючи брудними і підлими мотивами, жертвує цивільним населенням в ім’я брудних амбіцій, розміщує техніку військового призначення на цивільних об’єктах і навіть поміщає командні штаби всередині культурно-історичних пам’яток”, – йдеться в заяві.


Читайте також:


Залишити коментар: