Зливи та снігопади: через масштабну негоду загинули шестеро людей



Щонайменше шестеро людей загинули через потужні зливи та снігопади, які раз по раз накривають середній захід та південь США.

- джерело.

Штати Дакота, Небраска та Мінессота засипало снігом за яким послідували дощі, через що дороги стали майже непроїзними.

У Луїзіані та Міссісіпі потужні зливи викликали повені, від яких постраждали більше 50 мільйонів осіб.

З шести загиблих одну жінку, 58-річну мешканку містечка у Луїзіані, причавило на смерть деревом, яке впало на її будиночок-причеп для подорожей. У Теннессі жінка та двоє чоловіків, які подорожували з палатками, загинули, намагаючись перетнути струмок.

“Вода піднялася. Ймовірно, вони провели ніч у печері чи ще десь у цій місцевості, і намагались вийти зі свого укриття вранці. Це була раптова повінь”, – прокоментували місцеві надзвичайники.

Крім того через ускладнену ситуацію на дорогах сталося чимало смертельних ДТП як на трасах, так і в містах. Зокрема, одного чоловіка переїхав на смерть фургон, водій якого в умовах обмеженої видимості не побачив перехожого.

Транспорт курсує у постраждалих районах з затримками, чимало рейсів, як наземного так і повітряного транспорту, відкладаються. Ситуація ускладнюється й тим, що у передноворічні вихідні чимало американців запланували поїздки, від яких не хочуть відмовлятись через погоду.


Читайте також:


Залишити коментар: