Жив із тризубом на грудях: відомий український патріот розбився у ДТП



Патріот України і гендиректор однієї з найбільших українських компаній 56−річний Володимир Слабовський трагічно загинув під Києвом. Він розбився на мотоциклі.

- джерело.

Із самого початку війни на Донбасі Володимир Слабовський направляв колосальні суми на допомогу українській армії для протистояння російським окупантам, повідомив у Facebook журналіст Юрій Бутусов, пише Gazeta.ua.

За його словами Володимир Слабовський, відмовлявся від всякого піару і популярності і вірив, що українська армія зможе вигнати російських окупантів з його рідного Донецька, з якого він виїхав в 2014 році.

“Він був патріотом України з Донецька. У нього була власність і бізнес на Донбасі. Але він все залишив в 2014−му, не вагаючись ні хвилини. І навіть прах своїх батьків він вивіз з окупованої території і перепоховав під Києвом, щоб його нічого не пов’язувало з російськими агресорами. Бійцям він завжди говорив: “Я не повернуся на рідний Донбас, поки окупантів не вижену, і я буду допомагати нашій армії, поки Донбас знову не стане українським”. Він ніколи не скаржився і нічого не просив для себе”, − розповів Бутусов.

Слабовський був генеральним директором однієї з найбільших українських агропромислових компаній Allseeds. Вона є одним із найпотужніших в Україні переробників олійних культур і володіє надсучасним, мультикультурним олійноекстракційним заводом у порту Южний під Одесою.

Обставини загибелі підприємця та волонтера не повідомляються.


Читайте також:


Залишити коментар: