Жодна професія і посада не знімає батьківських обов’язків – Зеленський



Президент Володимир Зеленський каже, що він відчуває свою відповідальність перед українським народом як глава держави, але це не знімає з нього обов’язків батька.

- джерело.

Так він прокоментував під час пресмарафону 10 жовтня закиди, що він 1 жовтня на брифінгу з питань узгодження “формули Штайнмаєра”, заявив, що не має часу відповідати на запитання журналістів, оскільки поспішає до дітей, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я усвідомлюю (свою відповідальність – ред.), я свій вибір зробив: я хороший Президент. Але люди, у яких є діти, рідко ставлять питання: чи зробив ти вибір між професією, відповідальністю і дітьми. Діти – це не вибір, це головна і єдина функція людства, бо саме заради них ми щось робимо в житті. Це моя позиція. І я б не хотів обирати, чи гарний я Президент, чи сім’янин. Тому я ніколи не перестану бути батьком, а з точки зору відповідальності вибір мій зрозумілий – я Президент. Але такий вибір не робиться”, – сказав Зеленський.

Він також наголосив, що в будь-якому випадку обов’язки батька жодна професія і жодна посада з нього не знімає.

Як повідомляв Укрінформ, 1 жовтня Президент Володимир Зеленський поінформував журналістів на брифінгу, що Україна погоджує текст так званої “формули Штайнмаєра”.

Попри те, що це питання викликало велике збурення в суспільстві, брифінг був досить коротким, і на одне з запитань журналістів Зеленський відповів, що поспішає до дітей.


Читайте також:


Залишити коментар: