Жінки назвали речі, які їх найбільше дратують в оральному сексі



Звичайно, для того, щоб добре опанувати мистецтво орального сексу, потрібна практика. Але все було б набагато простіше, якби дівчата чесно казали, що їм подобається, а що – ні. Це допомогло б уникнути багатьох неприємних моментів і швидше призвело б до взаємного задоволення. Журнал Metro зібрав 17 історій жінок про помилки в оральному сексі, пише УНІАН.

- джерело.

1. “Мені не подобається, коли хлопець думає, що оральний секс – єдиний спосіб довести мене до оргазму, і надто зосереджується на стимуляції. Раджу заздалегідь обговорити з партнером, що збуджує вас найбільше, і намагатися досягти кульмінації різними способами”.

2. “Жахливо, коли він 20 хвилин облизує все, крім клітора. А ти так майстерно прикидаєшся, що заслуговуєш “Оскара”.

3. “Багато хто думає, що при оральному сексі важлива швидкість. Насправді набагато важливіше, щоб при інтенсивних пестощах партнер обов’язково звертав увагу на те, як я реагую на стимуляцію. Він повинен потрапити в потрібне місце. Якщо язик розслаблений – нічого не вийде”.

4. “Я ненавиджу, коли партнер пестить клітор кінчиком язика, але робить це дуже слабо. Такі дії змушують мене звиватися – і не від насолоди, а щоб підсилити стимуляцію”.

5. “Не потрібно терти клітор так, ніби ти відомий діджей на рейві”.

6. “Дехто вважає, що це хороша ідея – дути в вагіну. Для чого? Майже всі хлопці, з якими я була, це робили”.

7. “Іноді вони занадто захоплюються і починають дуже сильно тикати пальцем в піхву. Перестань травмувати мою шийку матки, і тоді я, можливо, отримаю задоволення”.

8. “Я ненавиджу, коли стимулюють язиком не те місце. Ти намагаєшся ухилитися, щоб направити партнера туди, куди потрібно. Але він рухається разом з тобою. Чи кусається. Навіщо це робити, чуваче?”.

9. “Мене дратує момент, коли я вже близька до оргазму, а він перемикається на інше місце”.

10. “Неприємно, коли партнер присмоктується так сильно, що здається, ніби він зараз тобі щось відірве”.

11. “Неприємно, коли хлопець буквально треться обличчям об мої геніталії, а в нього щетина. За відчуттями це схоже на тертку для сиру”.

12. “Ніяково, коли чоловіки коментують наші геніталії. Адже це частина тіла, яка не вимагає оцінки”.

13. “Ненавиджу, коли поспішають. Не треба одразу приступати до справи. Краще пригальмуй і спочатку поцілуй внутрішню сторону стегон і живіт”.

14. “Не треба видавати ротом непристойні звуки, коли займаєшся оральним сексом!”.

15. “Я не хочу, щоб мене постійно запитували, чи все гаразд. Мовчи і роби, що робиш. І просто слухай, подобається мені це чи ні!”.

16. “Неприємно, коли він піднімає твою дупу і ти опиняєшся в положенні краба. Це не гімнастика!”.

17. “Бісить, коли ти на півдорозі до оргазму, а він раптом вирішує поцілувати тебе в губи”.


Читайте також:


Залишити коментар: