Жінка видурила у держави понад мільйон соцвиплат, видавши себе за вдову АТОвця



Завершено слідство щодо жінки, яка видала себе за цивільну дружину загиблого військовослужбовця та отримала від держави 1,2 млн грн соціальних виплат. Обвинувальний акт щодо 32-річної жінки передали в суд.

Про це Першій електронній газеті повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

- джерело.

Підозрювану звуть Тетяна, вона уродженка Івано-Франківської області. На сторінці “вдови” в соцмережах – її знімки у військовій формі. Другий рік поспіль у листопаді вона публікує пости на пам’ять про Олександра.

Майже два роки 32-річна жителька Кіровоградської області начебто видавала себе за вдову воїна. Загалом вона отримала від держави майже 1,2 млн грн. Водночас, як з’ясували правоохоронці, фактично в день загибелі бійця “убита горем вдова” збирала потрібні їй довідки.

Згідно з матеріалами справи, факт проживання однією сім’єю засвідчили в міськраді міста Помічна, а директор школи видав довідку, що вітчим (Олександр) ледь не щодня відвідував школу й батьківські збори. Але після того як було відкрито кримінальне провадження, чиновники й співробітники навчального закладу зізналися, що видали документи на прохання вбитої горем “дружини” відразу ж після похорону.


Читайте також:


Залишити коментар: