Жахливе ДТП на трасі Київ-Чоп за участю 4 автомобілів: двоє людей загинули на місці, шестеро, в тому числі двоє дітей, госпіталізовано



На Львівщині в результаті зіткнення чотирьох легкових автомобілів на місці події загинули двоє людей, ще шестеро, серед яких двоє дітей, з травмами госпіталізовані.

- джерело.

Як інформує Цензор.НЕТ , про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА в Fаcebook .

25 серпня, близько 23:05 год,. на 644 км + 950 м автодороги М-06 “Київ-Чоп”, поблизу смт. с. Верхнє Синьовидне Сколівського району водій 1978 року народження, керуючи автомобілем “VOLKSWAGEN POLO”, рухаючись в напрямку м Київ, зупинився, пропускаючи поперед транспортний засіб, який здійснював поворот наліво на АЗС, позаду нього зупинився житель м Мукачево 1998 року народження на автомобілі ” SKODA SUPER B “, а позаду даних автомобілів житель смт. Верхнє Синьовидне 1979 року народження, керуючи автомобілем “AUDI Q7” скоїв зіткнення з автомобілем “SKODA SUPER B”, який інерційним рухом зіткнувся з автомобілем “VOLKSWAGEN POLO”. Після удару автомобіль “AUDI Q7” розвернуло на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем “DAEWOO LANOS”

За даними відомства, в результаті ДТП 2 пасажири автомобіля “DAEWOO LANOS” загинули на місці пригоди, 6 осіб, в тому числі 2 дітей (2007 і 2016 народження) з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в Сколівську ЦРЛ.

Обставини події встановлюються.


Читайте також:


Залишити коментар: