Зґвалтування жінки копами у Кагарлику: з’явилися подробиці про жертву



24 травня до лікарні звернулася 26-річна жінка із заявою про побиття та зґвалтування. За її словами, до цього причетні співробітники поліції Кагарлика.

26-річну жінку, яку у ніч проти 24 травня копи побили і зґвалтували у поліцейському відділенні, викликали як свідка у справі про крадіжку в місцевому магазині.

- джерело.

Про це у коментарі ТСН повідомила мешканка села Стави, де проживає жінка з родиною.

За словами співрозмовниці, потерпіла виховує сама 4-річного сина з інвалідністю, на операцію якого збирали всім селом.

«Звати Неля, у селі її добре знають, оскільки вона виховує 4-річну дитину з інвалідністю, на лікування якої люди збирали кошти. Сільський голова також допомагав. Ніде вона не працює, бо доглядає дитину. Наразі (26 травня) Неля вже не у лікарні, а, як говорять люди, поїхала до Києва у поліцію давати свідчення», – заявила односельчанка.

Як повідомляв УНІАН, 24 травня до лікарні звернулася 26-річна жінка із заявою про побиття та зґвалтування. За її словами, до цього причетні співробітники поліції Кагарлика.

Двох співробітників Кагарлицького відділення поліції було затримано. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив цих поліцейських, а також відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділення та ухвалив рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу цього відділення. Досудове розслідування здійснює Державне бюро розслідувань.

За інформацією ДБР, у ніч на 24 травня правоохоронці у своєму службовому кабінеті з застосуванням насильства кілька разів зґвалтували жінку, яку викликали до відділення поліції як свідка. Вони також вдягали на жінку протигаз, застосовували кайданки і стріляв з табельної зброї над її головою. Сьогодні, 26 травня, слідчі ДБР повідомили про підозру оперуповноваженому та начальнику одного з секторів Кагарлицького відділення поліції у зґвалтуванні та побитті жінки. Оперуповноважений підозрюється у зґвалтуванні, вчиненому групою осіб (ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України).

Начальник одного із секторів відділення поліції підозрюється у співучасті у зґвалтуванні, вчиненому групою осіб, та перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувались насильством (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).


Читайте також:


Залишити коментар: