Зеленський вигадав формулу ідеального майбутнього України, всього три компоненти, “Думаю, ми зможемо”



За словами Зеленського, зараз важливо залишатися єдиною командою

- джерело.

Лідер країни Володимир Зеленський вважає, що музиканти, художники, науковці та спортсмени можуть не лише популяризувати Україну в усьому світі, але і об’єднати народ.

Таку заяву президент зробив під час зустрічі з представниками української культури, науки і спорту, передає пресслужба Офісу Президента, передають “Контракти UA”.

За словами Зеленського, зараз важливо залишатися єдиною командою:

“Якщо ми зрозуміємо, що пливемо в одному човні і хочемо плисти вперед, а не назад, то, я думаю, ми багато чого зможемо”.

Президент переконаний, що основна складова інформаційної політики країни – підтримка української культури. Саме ця сфера здатна об’єднати і повернути людей, що проживають на тимчасово окупованих територіях.

Зеленський також зазначив, що прагне перемогти у війні не за допомогою зброї, а дипломатичним шляхом. У цій битві, за словами президента, більше довіряють культурним діячам, ніж політикам:

“І саме тут, у цій битві, в дипломатії, і є велике завдання для всіх діячів культури”.

Він зазначив, що готовий вирішувати всі проблемні питання, а також займатися розвитком культурної сфери:

“Є проблеми в театрі, спорті, науці. Але ми хочемо говорити про ці проблеми, хочемо допомогти. Ви озвучуєте – а ми знаходимо менеджмент, який готовий вирішувати ці проблеми”.


Читайте також:


Залишити коментар: