Зеленський в Туреччині відшив російських пропагандистів: з’явилося відео



Новообраний президент України спокійно відпочивав і біля готелю на нього “налетіли” російські журналісти

- джерело.

Російські журналісти “підловили” майбутнього президента України Володимира Зеленського біля готелю в турецькому Бодрумі, де він відпочивав, і спробували взяти у нього коментарі, але їх спроби були марні. Відповідне відео опубліковано в Facebook програми “60 хвилин” з російського телебачення.

Російські журналісти застали українського політика при виході з готелю і намагалися поставити йому питання щодо російсько-українських відносин і ситуації на Донбасі.

“Це поганий початок відносин. Я не починаю з брехні спілкування. Мене чекає народ України, який мене обирав. Можна я розмовлятимуть з народом України? Хлопці, не починайте наше спілкування з дуже незрозумілих відносин”, – відповів Зеленський російській пресі.

Нагадаємо, як повідомлялося 26 квітня Зеленський повіз дітей на фестиваль до Туреччини. За його словами, за останні чотири місяці це у нього перші вихідні після завершення виборчої кампанії.

Сьогодні стало відомо, що Зеленський повертається з Туреччини в Україну. Він подякував турецькій стороні за прийом і відпочинок і вирушив в аеропорт у супроводі губернатора Мугла Есенгул Джівелека і голови виконавчої влади району Мілас Ерена Араслана.


Читайте також:


Залишити коментар: