Зеленський шукає побитих на Майдані студентів



Український лідер хоче зустрітися з “тими романтиками, які робили революцію”. Його цікавить, чи змогли вони управляти країною.

- джерело.

Президент Володимир Зеленський хоче зустрітися зі студентами, яких шість років тому побив Беркут на Майдані. Про це 30 листопада він написав на своїй сторінці в Facebook.

“Вони залишилися ночувати на Майдані не заради майбутніх портфелів або мандатів, не для того, щоб заробити політичні бали або дивіденди, а тільки заради одного − щасливого майбутнього для своєї країни”, − йдеться в його повідомленні.

Зеленський вважає, що ці молоді люди були “тими романтиками, які роблять революцію”. Він також зазначив, що Революцію гідності “використовують в своїх цілях негідники”.

“Де вони зараз? Чи залишилися в Україні? Чи отримали після Революції Гідності можливість управляти країною і втілювати в життя зміни?”, − задається питаннями Зеленський.

У зв’язку з цим президент написав, що дуже хотів би зустрітися зі студентами, які були на Майдані в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року.


Читайте також:


Залишити коментар: