Зеленський розповів, як виступав на закритій вечірці для Медведєва й Януковича (відео)



Український шоумен і кандидат у Президенти України Володимир Зеленський розповів, як виступав перед Дмитром Медведєвим і Віктором Януковичем.

- джерело.

Про це розповів в інтерв’ю з Дмитром Гордоном.

Як розповів Зеленський, “Квартал” якось виступав на закритому концерті. Серед присутніх там були на той час президент Росії Дмитро Медведєв і Віктор Янукович.

“Ми виступали на заході, де був Медведєв і Янукович”, — зізнався Зеленський.

За його словами, на заході виступала також подруга Януковича Повалій, котру спіткала халепа під час цього заходу, тому була змушена двічі виходити на сцену.

“Вже смішно, але історія є історія. Тоді була якась група і була Повалій. Причому за виступами спостерігали лише дві людини — президенти. Коли на сцену вийшла Таїсія, вони встали і пішли зі зали”, — згадує Зеленський.

Через цю халепу з Повалій, за словами Зеленського, їм довелося затриматися на заході на півтори години, щоб удруге представити співачку.

“Ми виходимо, два гості (Янукович і Медведєв. — Ред.) вже в халатах. Показали другу частину виступу, потім знову оголошуємо Повалій, вона виходить на сцену, а глядачі знову залишають залу. Повалій, до речі, так і не заспівала”, — розповів Зеленський.

Він додав, що хоча Повалій тоді так і не встигла заспівати, наприкінці заходу Янукович зазначив, що “йому дуже сподобалося, як виступила Таїсія”.

На відео — з 30-ї хвилини:


Читайте також:


Залишити коментар: