Зеленський просто “розтрощив” Авакова. Таким розлюченим, президент ще не був



Президент Володимир Зеленський після провалу законопроекту про легалізацію грального бізнесу вирішив, що до цього причетний голова МВС Арсен Аваков.

Про це йдеться в статті #Букв “Ваші ставки, панове: як Аваков і Зеленський посварилися через гральний бізнес”.

- джерело.

За словами джерел #Букв, провал законопроекту дуже розлютив президента.

Увечері він зателефонував міністру і зажадав провести рейд і закрити всі гральні заклади.

Інсайдери стверджують, що “крик був такий, що здавалося слина летіла з трубки”.

Але факт залишається фактом. Після цього випадку в МВС віддали розпорядження провести рейд по гральним закладам. Крім тих, які мають ліцензії УНЛ і “М.С.Л”.

До цього долучилася СБУ, очолювана другом дитинства Зеленського Іваном Бакановим. Вони перевіряли заклади, що мають ліцензії УНЛ і “М.С.Л”.

“Вранці обидва відомства обмінялися люб’язностями у вигляді звітності про виконану роботу”, – сказано в статті.

Зокрема, оперативники СБУ провели 57 одночасних обшуків за місцем розташування “вертепів, що діяли під “дахом” правоохоронців.

Під час спецоперації правоохоронці вилучили 33 столи для гри в покер, 293 ігрових автомата, 11 рулеток і майже 1 мільйон гривень готівки, отриманої від нелегального бізнесу.

У відповідь в Національній поліції України заявили про закриття 152 нелегальних гральних закладів, більшість з яких працювали під виглядом розповсюджувачів державних лотерей.

Верховна Рада України скерувала на доопрацювання законопроєкт, спрямований на легалізацію грального бізнесу.
Міністерство фінансів України очікує, що легалізація грального бізнесу призведе до отримання до 9 млрд гривень у бюджет країни.

У вересні президент Володимир Зеленський підписав указ, яким дав низку доручень Кабінету Міністрів у сфері економіки. Зокрема, Уряду було доручено розробити і внести до Верховної Ради законопроєкт про легалізацію грального бізнесу в Україні.


Читайте також:


Залишити коментар: