Зеленський про Авдіївку: “Все повернемо, нічого цим вбивцям не віддамо”



Він також розповів, що говорив про цю ситуацію з президентом США.

- джерело.

Україна обовʼязково поверне Авдіївку Донецької області. Впевненість у цьому висловив президент України Володимир Зеленський.

Таку заяву він зробив у коментарі “Інтеру” на полях Мюнхенської конференції. Зеленський зауважив, що мав розмову із президентом США Джо Байденом. За його словами, американський лідер визнає, що вихід українських військ з Авдіївки Донецької області – це результат послаблення допомоги Україні зброєю.

“Ми хочемо зберегти життя наших хлопців. Я радий, що таке правильне виважене рішення є у військового командування. (…) Ми все повернемо. Ми нічого цим убивцям не віддамо, я в цьому впевнений”, – додав Зеленський.

Виведення військ з Авдіївки
17 лютого головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський завив, що було ухвалене рішення про виведенняукраїнських військ з Авдіївки. Він зауважив, що захисники зробили все можливе для знищення найкращих російських військових частин, а також завдали окупантам значних втрат – як у живій силі, так і в техніці.

Ввечері речник Третьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр) Олександр Бородін заявив, що виведення військ ще триває. За його словами, часто подібні операції видаються складнішими, ніж проведення штурмів.

У 3-й ОШБр кажуть, що з моменту передислокації бригади в Авдіївку, ворогу було завдано чималих втрат – зокрема, понад 1500 вбитими та понад 3500 – пораненими.

Сообщение Зеленський про Авдіївку: “Все повернемо, нічого цим вбивцям не віддамо” появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: