Зeлeнcький зiбрaв тeрмiнoву нaрaду і твeрдo зaявив, що планує знищити кланово-олігархічну систему в Україні



Президент України Володимир Зеленський знаходиться в шоці після того, як правоохоронці повідомили деталі вбивства журналіста Павла Шеремета.

За словами джерел в Офісі Президента, Зеленський зрозумів як функціонують клани в Україні і як з ними потрібно боротися.

- джерело.

Про це повідомляє видання Час :

«Країна в першу чергу захоплена не Росією, не США і не ЄС. Країна захоплена монолітними олігархічними кланами, які по дзвінку можуть вбити, замовити, знищити, зруйнувати що завгодно в цій країні.

Вони 27 років дуже комфортно себе почували при будь-якому президенті. Їхні гроші і зв’язку були настільки сильні, що будь-який президент просто губився у всьому цьому жахливому криміналі.

У Президента Зеленського є бачення ситуації і найголовніше підтримка міжнародних держав.

Клани будуть знищені найближчим часом і справа Шеремета якраз і відноситься до одного з кланів.

Члени цього злочинного співтовариства думали, що під Вишиванками можна ховати злочин. Це не так! Ми всі знаємо про них », – повідомляють наші інформатори.

Відзначимо, що за часів правління режиму Порошенко клани вийшли з тіні. Ті, які раніше називалися олігархами безпосередньо захопили владу в 2014 році. За час прямого правління цих кланів загинуло понад 15.000 людей. Більше 3 мільйонів біженців, понад 10 мільйонів українців виїхало за кордон, більше 20 мільйонів громадян країни живуть за межею бідності. Адвокат Трампа назвав ці події найкривавішою аферою 21 століття.

Зараз на ці клани оголошено полювання. Вони будуть знищені!


Читайте також:


Залишити коментар: