Заворотнюк у церкві: у мережі з’явилися зворушливі кадри вінчання Анастасії з чоловіком



Сьогодні, 12 жовтня, подружжя відзначають 11-річчя з дня вінчання. У зв’язку з цим на сторінці Анастасії Заворотнюк з’явилися зворушливі фото. Читай, щоб дізнатися більше.

- джерело.

Вже другий місяць у мережі обговорюють стан здоров’я актриси. За непідтвердженою інформацією, зірка серіалу “Моя прекрасна няня” проходить виснажливе лікування раку головного мозку. Довгий час родичі Анастасії ніяк не коментували подію, проте днями її старша дочка Аня повідомила про брехні ряду ЗМІ, назвавши їх публікації про хворобу мами “брудною провокацією”.

Зараз на сторінці Анастасії Заворотнюк ведеться боротьба проти неправдивої інформації в ЗМІ. Цим займається не сама актриса, а її представники.

Так, сьогодні, 12 жовтня, в Instagram Насті з’явився зворушливий пост про річницю вінчання з чоловіком Петром Чернишовим:

“Рівно 11 років тому відбулося вінчання цій прекрасній пари. Від усієї сім’ї, від друзів і близьких, ми хочемо привітати Настю і Петра з цією особливою датою! У житті бувають різні періоди, радісні або складні, і дуже-дуже важливо, коли ти можеш повністю розділити з коханою людиною. Ви завжди були єдині, і зараз ми абсолютно впевнені, що удвох ви подолаєте всі. Ваша пара – абсолютне підтвердження того, що справжня любов існує. Тому сьогодні – за ЛЮБОВ! Ми віримо, що вона володіє цілющою силою і творить чудеса!”

До речі, шлюб з Петром у Анастасії третій за рахунком. Пара виховує спільну доньку Мілу (1 рік), сина Майкла (19) та доньку Ганну (23) від другого чоловіка Насті.

https://www.instagram.com/p/B3gnEHSH217/?utm_source=ig_web_copy_link


Читайте також:


Залишити коментар: