Заворотнюк мучить не тільки рак: розкрилися величезні проблеми “Моєї прекрасної няні”



Стало відомо, що сталося із зіркою останнім часом

- джерело.

Як відомо, в кінці серпня з’явилася перша інформація щодо хвороби відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк.

Тоді зазначалося, що вона лікується від раку мозку. Щоправда, офіційно це так ніхто і не підтвердив. Вже пізніше, у вересні, з’явилися повідомлення, де стверджувалося, що зірка серіалу “Моя прекрасна няня” потрапила в реанімацію – у неї почався набряк мозку.

З того часу в ЗМІ почало з’являється безліч різноманітної інформації про стан знаменитості. Одні писали, що із зіркою все добре, інші стверджували, що врятувати її не вдасться. Наразі ж, як відомо, Анастасія Заворотнюк вийшла з коми і навіть змогла сама оформити заповіт і побачити однорічну дочку.

Щоправда, і надалі змушена лікуватися у Москві, бо за кодон не може поїхати. А причина тут у кредиті, який ще в 2012 році взяла знаменитість. І слід зауважити, що сума не із маленьких – 435 тисячі доларів. Зауважимо, що борг становить 37 тисяч доларів.

Також, цими днями було інформація про те, що Заворотнюк хотіла дати прес-конференцію. Однак, концертний директор Станіслав Христов, який це розповів, взяв свої слова назад, заявивши, що “це стара інформація”.

Як живе сім’я Заворотнюк зараз, ніхто не коментує. Але відомо, що її чоловік, фігурист Петро Чернишов повернувся до роботи. А її дочка Анна Заворотнюк-Стрюкова анонсувала в Instagram зйомки в новій фотосесії. Шанувальники Анастасії Заворотнюк припустили, що така поведінка її родичів може свідчити про одужання актриси.


Читайте також:


Залишити коментар: