“Завалили п’яного російського ведмедя”: бельгійська преса прокоментувала перемогу своєї збірної



Бельгійська преса прокоментував стартову перемогу своєї збірної над Росією – 3:0. Деякі видання відверто знущалися над суперником.
Видання Wallfot після матчу хвалило Лукаку і відзначило відсутність різноманітності в грі збірної Росії.

Пише - джерело.

“На початку зустрічі здалося, що суперник здатен створити неприємності. Втім, команда Черчесова грала по одному і тому ж сценарію: довгий закид – Дзюба – скидка. А потім Семенов дурним чином подарував м’яч Лукаку в абсолютно простій ситуації. Ромелу взагалі провів чудовий матч і був хороший у всіх аспектах. Після того як ми забили другий м’яч, стадіон замовк. Мабуть, місцеві вболівальники усвідомили всю складність становища.

Після перерви суперник вийшов з бажанням зберегти обличчя перед 26 тисячами уболівальників. Росія намагалася створити гостроту біля наших воріт, проте Дзюба не зміг створити диво, і його прикрили захисники. Таким чином, росіяни опинилися не в змозі показати щось вартісне. На останніх хвилинах обійшлося без стресу, а слабка Росія змирилася з результатом”.

Видання HNL також відзначило Лукаку і цікавим чином охарактеризувало перемогу своєї команди.

“Лукаку. Ромелу Лукаку. Цей хлопець зіпсував Росії свято. Фантастична гра нападаючого і центральних захисників. Завалили п’яного російського ведмедя”.

Nieuwsblad після розгрому розповіла про місію Лукаку і помилку Семенова:

“Лукаку вийшов на поле з певною місією. Він хотів зіграти заради одноклубника Еріксена, який кількома годинами раніше знаходився на межі смерті. Свист російської публіки тільки розізлив його. Семенов припустився жахливої ​​помилки, якою скористався фактурний форвард. Ромелу був в офсайді, проте м’яч прилетів до нього від захисника збірної Росії. Наші футболісти грамотно опікали Дзюбу, не давши йому толком розвернутися. Цікаво, що Лукаку зробив дубль, а свої перші м’ячі за збірну він забив саме в ворота Росії “.

Voetbalkrant підкреслив, що бронзовий призер КС-2018 здобув перемогу, не доклавши великих зусиль.

“Бельгія, не особливо напружуючись, зробила те, що і повинна була зробити. Ми можемо обійтися без Азара і Кевіна Де Брейне, тому що у нас є Лукаку. У матчі з Росією він був просто всюдисущий. Який же у нас крутий нападник! Росія не хотіла брати участь в грі і чекала помилки бельгійців, якої так і не відбулося “.

Основною діючою особою статей на Sport / Footmagazine був, звичайно, Лукаку.

“Домінуючий виступ Бельгії. Лукаку присвятив гол Еріксену і вийшов на перше місце в списку бомбардирів Євро. Впевнена перемога над Росією”.

Кілька бельгійських сайтів опублікували новини з заголовками на кшталт “Бельгія обіграла слабку Росію”. Природно, їх анітрохи не здивував підсумковий результат. Основний посил – ми зробили те, що і повинні були.

Зазначимо, збірна Бельгії у стартовому матчі Євро-2020 у групі В з рахунком 3:0 розгромила команду Росії.


Читайте також:


Залишити коментар: