Засмагла Ірина Федишин в купальнику показала фото на водному скутері



Українська співачка Ірина Федишин в купальнику показала фотографії з відпочинку на пляжі.
Ірина Федишин набула широкої популярності після участі в талан-шоу на українському телебаченні . Афіші з її концертами можна побачити чи не на кожному білборді і стенді. Федишин виконує душевну музику для і про жінок, а якщо порівнювати її з кимось із української естради, найкраще, мабуть, підійде Олег Винник.

- джерело.

Тепер Ірина Федишин є однією з найулюбленіших виконавиць українців і з великим задоволенням продовжує творити музику. Так, на офіційній сторінці в Instagram артистка заінтригувала передплатників новиною про майбутню прем’єру.

«Літо подарувало багато натхнення, планів і ідей! Тому вже скоро гарячі прем’єри. Як думаєте, що буде першим: кліп або пісня? »- заінтригувала Федишин.

«Рятувальник Малібу! Ірочка, ви така гарненька. Начебто з обкладинок чоловічих глянців зійшли і вирішили прикрасити своєю присутністю цей пляж! Не просто співачка, але і ще якась голлівудська топ-модель !!! »,« Ірчик, ти молодець! Дуже мила, щира, добра! Нехай до тебе все це повернеться сторицею! Успіхів тобі! »,« Іра, трошки вже багато фото в купальниках . Самовдоволення зайве, не збігається, по-моєму, з твоїм репертуаром. Ну, зайве. Хоча ти зараз неймовірна »- прокоментували шанувальники.


Читайте також:


Залишити коментар: