Зарізала новонароджену дочку: в Рівному судять горе-матір



Жінку вже помістили в психіатричну лікарню

- джерело.

У Рівному на лаві підсудних опинилася 21-річна жінка, яка зарізала новонароджену дочку. Горе-матір вже помістили в психіатричний заклад із суворим наглядом, повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Трагедія сталася 17 березня. Як з’ясувалося, дівчина після закінчення місцевого вузу залишилася жити в квартирі 26-річного співмешканця, від якого і народила в лютому дівчинку. Чоловік в той день на кілька хвилин вийшов з квартири, а коли повернувся – виявив свою дочку мертвою. На жаль, медики нічим допомогти не могли.

“Смерть немовляти настала в результаті різаної рани шиї з пошкодженням м’яких тканин і доручення цілісності великих кровоносних судин, які привели до зовнішньої кровотечі і зумовили масивну крововтрату”.

Горе-мати не змогла адекватно пояснити, що сталося і чому так вчинила, і не змогла навіть згадати, що робила протягом дня. Пізніше виявилося, що в результаті перенесеної інфекційної хвороби, у неї виникли психічні розлади.

На даний момент жінку затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їй вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини за пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Підозрювану заарештували.

Але висновок стаціонарної комплексної судової психолого-психіатричної експертизи показало, що на момент скоєння злочину, жінка не могла усвідомлювати значення своїх дій. Тому її госпіталізували в Івано-Франківську психіатричну лікарню.

Відзначимо, що слідчі вже завершили досудове розслідування за фактом вбивства дитини і, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, матеріали кримінального провадження направили в суд.


Читайте також:


Залишити коментар: