Зараз дуже страждають: відомо про стан українців, які вижили після аварії літака в Казахстані



У двох українців, які були на борту літака, що розбився сьогодні вранці в Казахстані літака, переломи хребта. Зараз вони перебувають в лікарні. Про це повідомляє Liter.kz.

У Яни Сон (1990 року народження) компресійний перелом тіл хребців без порушення провідності спинного мозку і переломом дуг хребтів справа. Сон Юрій (1991 року народження) госпіталізований з діагнозом компресійні переломи тіл хребтів без порушення провідності спинного мозку.

- джерело.

“Троє постраждалих під час аварії літака авіакомпанії Bek Air в Алмати знаходяться в” Центральній міській клінічній лікарні “, двоє з них – громадяни України”, – йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, житель Астани Асхат Утепов повинен бути вирушити в Нур-Султан на що впав сьогодні вранці літаку Bek Air, але він проспав рейс вперше в житті. Про це пише Tengrinews.kz.

Асхат Утепов прилетів в Алмати з Усть-Каменогорськ в ніч перед вильотом в Нур-Султан. Це був транзитний рейс зі Східного Казахстану через Алмати додому. Він міг стати останнім для Асхата. Чоловік зізнається, що до цих пір знаходиться в шоковому стані.


Читайте також:


Залишити коментар: