“Замість нього мала бути я”: у відомого екс-депутата раптово помер син. Він був таким молодим



10 жовтня помер син колишнього народного депутата VII, VIII скликання від партії “Удар” і української письменниці Марії Матіос Олександр.

- джерело.

Про це вона особисто розповіла на своїй сторінці в Facebook, показавши підписникам фотографію 35-річного чоловіка, який не дожив до дня народження трохи більше місяця.

“24.11.1983 – 10.10.2019. Пробач мені, єдиний Сину… може, замість тебе там мала бути я…. та поки всіх і все розсудить Бог, допоможи мені, Синку, сушити сльози за Тобою”, – розповіла Матіос.

Вона не стала розповідати, що саме послужило причиною смерті. У коментарях користувачі, в тому числі Лариса Сарган, висловили свої співчуття родині.

“Щирі співчуття, пані Маріє”, “Тримайтеся, ми всі дуже щиро сумуємо разом із вами”, “Яке страшне горе! Щирі співчуття! Немає слів – тільки сили Вашому серцю”, “Вічна пам’ять”, “Нехай спочиває з Богом”, “Вічний спокій даруй йому Господи. Прийміть щирі співчуття”, – написали користувачі.

Як відомо, колишній прем’єр міністр України Арсеній Яценюк був близьким із Марією Матіос. Його батько був викладачем її сестри. Сама Матіос заявляла, що сім’я Яценюків – її шанувальники, а сам політик якось став меценатом приїзду в Київ трупи Івано-Франківського драмтеатру з її виставою.


Читайте також:


Залишити коментар: