Загибель чотирьох бійців під Шумами: фото і відео прощання з підполковником ЗСУ



У понеділок, 29 березня, в Кам’янці-Подільському попрощалися з підполковником ЗСУ Сергієм Ковалем, який загинув внаслідок обстрілу російських окупантів 26 березня в районі селища Шуми на Донеччині. Героя поховали на Алеї Слави.

Повідомляє - джерело.

Про це йдеться в повідомленні газети “Край Кам’янецький” на власній сторінці у Facebook.

Сергій Коваль загинув внаслідок прицільного обстрілу російсько-окупаційними військами позицій 10-ї гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України 26 березня. Тоді загинули четверо українських військовослужбовців, двоє отримали поранення.

43-річний підполковник ЗСУ з Кам’янця-Подільського був командиром загону пошуку та знешкодження саморобних вибухових пристроїв Центру розмінування Сил підтримки ЗСУ.

“Кадровий офіцер, випускник Кам’янець-Подільського військово-інженерного інституту, Сергій Васильович усе своє професійне життя присвятив Збройним Силам України. Пройшов складний шлях від командира взводу розмінування до командира загону пошуку та знешкодження саморобних вибухових пристроїв. Мав досвід участі у миротворчих операціях. З початку російсько-української війни – учасник АТО/ООС. Неодноразово нагороджувався відомчими відзнаками та нагородами”, – повідомили про загиблого побратима у військовій частині А2641.

Провести українського захисника в останню путь прийшли родичі, близькі, військові побратими та посестри і просто небайдужі кам’янчани. Сотні людей зійшлися, аби віддати шану й повагу мужньому захиснику, який віддав життя за нашу Вітчизну. Героя поховали на Алеї Слави.

У Сергія Коваля залишилися батьки, дружина, чотирирічна донька та сімнадцятирічний син.


Читайте також:


Залишити коментар: