“Загадковий голий труп гнив два дні”: жінка виявила страшну закривавлену знахідку у квартирі сина (відео)



У Білій Церкві жінка повідомила правоохоронцям, що знайшла у квартирі сина понівечений труп чоловіка. Помешкання серед місцевих вже давно має погану славу, відколи там оселився молодик, на ім’я Тарас. Не так давно мати відправила Тараса на лікування від залежності, але у квартирі залишився квартирант. Того вечора до квартири намагалися потрапити невідомі. Квартирант не відчиняв. Але люди вдерлися до квартири через вікно. І вже тоді розправилися зі сплячим 40-річним Олександром, який просто винаймав кімнату у нехорошій квартирі.

- джерело.

Про це йдеться у сюжеті “Надзвичайних новин”.
Сусіди розповідають, що бачили, як до помешкання ломилися сумнівні молодики. Їм не відчинили. Тоді нападники обійшли помешкання з іншого боку і вдерлися до квартири через вікно. Чоловіки знали, що воно відчинене завжди. Тож один пробрався всередину, а інший залишився чекати надворі. Після цього і почалися страшні знущання. Олександра довго та нещадно лупцювали, доки він не впав і не затих.

Трійцю зловили за кілька днів. Що стало причиною страшної розправи, розповів раніше судимий 27-річний Антон. За його словами, він розшукував свого знайомого, а із жертви намагався вибити інформацію. Антон стверджує, що бив Олександра сам. У той час його товариш і ще одна дівиця нібито просто спостерігали за ситуацією. Поки вони проходять у справі як свідки.

Однак сусіди в це все не вірять. Кажуть, убивство сталося через ревнощі. Олександр, мовляв, привів жінку. А чоловік її з двома друзями влізли у вікно та зарізали його.

Тим часом товариші злочинців кажуть, що жертв того вечора могло бути більше. Навіжені нелюди, за їхніми словами, обпилися і просто жадали крові. І кого саме катувати, їм було байдуже. А Антон, мовляв, узяв провину на себе, щоб покарання було меншим (якби молодиків судили за груповий злочин – їм світило би по 15 років за гратами).

Тепер сусіди з острахом чекають, коли повернеться господар квартири і яких іще друзів він приведе.


Читайте також:


Залишити коментар: