“За це загинули десятки тисяч українців”: Порошенко пішов на відчайдушний крок заради свого порятунку



Екс-президент України Петро Порошенко приховав сліди своїх злочинів

- джерело.

З ситуаційної кімнати в адміністрації глави держави пропало все обладнання, в тому числі, сервери, на яких могла зберігатися секретна інформація.

Про зникнення повідомив новий секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк. Він показав на знятому відео порожні приміщення, де раніше явно розміщувалося багато обладнання:

«Як бачите, все було знято під час зміни влади. Ось така вийшла цивілізована передача влади в Україні».

У відповідь колишній прес-секретар президента України Святослав Цеголко пояснив: всю техніку Порошенко орендував на особисті кошти, тому після закінчення терміну повноважень все повернули.

При цьому Цеголко стверджує, що ніякої конфіденційної інформації на серверах не зберігали. Це не дуже в’яжеться з тим, що у вересні 2018 року розповідав заступник голови адміністрації президента Дмитро Шимків. За його словами, все обладнання було зібрано з кількох джерел, зокрема, з ЦВК і НБУ. Так що про яку оренду йдеться, не зовсім зрозуміло.

Відома блогер Ліза Богуцька не залишилася осторонь від цієї події і прокоментувала заяву прес-секретаря екс-президента України Петра Порошенка Святослава Цеголко щодо «зникнення» техніки з Адміністрації президента.

Богуцька зазначила, що зникнення техніки і серверів з інформацією, яка має державне значення, за законом повинна перейти в користування для наступника п’ятого президента, виглядає більш ніж дивно:

«Скажіть, і хто цій нагородженій гидоті вірить? Це ж не вкладається в голові! Триндець. Порох-барига взяв в оренду сервери? Нас за ідіотів тримають? Зараз виявиться, що і всю військову техніку для армії Порох брав в оренду. І її пора повернути. Господи! Де ж ти? Випусти свій гнів на злодіїв і жлобів! Тому що вони не вибірково, а всі 10 заповідей твоїх пох*рили вже давно».

Більшість користувачів мережі погодилися з думкою блогера і викрили Порошенко в приховуванні важливого ​​компромату, який зберігався на цих серверах:

«Адміністрація Президента, державний об’єкт, яка може бути оренда серверів, там секретна інформація. Де 1 відділ АП. Всіх під суд, разом з орендарем», «На хвилиночку, уявити, що сервера з секретною інформацією та держ.таємницею орендовані …. (((Вони прекрасно знають, що на цьому сервері гігабайти доказів на їх довічний термін … За це десятки тисяч молодих людей заплатили своїм життям і покаліченим здоров’ям(((», «Ну Зеленський правильно передбачив дії свого попередника, який виїжджаючи з готелю з собою прихопив тапочки і халат», «Такого абсурду ні в одній країні немає! Порох пішов і все з собою забрав як шкідник, а договору оформили заднім числом! Скнари!».


Читайте також:


Залишити коментар: