“За допомогою гіпнозу змушував до с*ксу”: В США вчитель молодших класів розбещував своїх учениць



У штаті Пенсільванія, США, заарештували вчителя початкових класів Джеймса Ментцера, який вчинив сексуальний напад на ученицю третього класу, передає Корупція.Інфо

- джерело.

При цьому, як повідомляє поліція штату, він використовував гіпноз і закликав дівчинку підкорятися йому. Пізніше з’ясувалося, що це – не єдина жертва вчителя.

Джеймсу Ментцеру (James Mentzer) пред’явлені звинувачення в розбещенні п’яти малолітніх дівчат, сексуальне насильство і розпусні дії щодо малолітніх.

Як повідомляє NY Post, Ментцер неодноразово застосовував гіпноз щодо зовсім юних дівчаток у віці від 8 до 11 років. Одна з них розповіла, що він змушував їх записувати відео для занять в кабінеті. Потім він діставав ланцюжок і розгойдував її перед очима дівчаток. При цьому, як каже маленька жертва, Ментцер змушував повторювати за ним одну і ту ж фразу: “Я буду підкорятися вам, учителю”.

В даний час гіпнотизер знаходиться під вартою. Йому пред’явлені звинувачення в розтлінні і розпусних діях щодо п’яти малолітніх, а також в сексуальному.


Читайте також:


Залишити коментар: