За добу на Прикарпатті трапилось шість пожеж



За минулу добу в Івано-Франківській області зареєстрували шість пожеж.

- джерело.

Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ІФ ОДА, пише “Галицький кореспондент“.

Так, учора, 3 вересня, о 13:20 в Івано-Франківську по вулиці Дучимінської трапилась пожежа сміття в контейнерах на відкритій території. Причину виникнення загоряння та збитки встановлюють.

О 13:25 у селі Клубівці Івано-Франківського району горіла господарська будівля. Вогонь пошкодив перекриття будівлі (стайня, стодола) на площі 20 м кв., знищив речі домашнього вжитку та сушені лікарські рослини (10 кг). Будівлю вдалось врятувати, а причину виникнення пожежі встановлюють.

О 15:02 у Коломиї по вулиці Крип’якевича горіло сміття на відкритій території на площі 15 м кв. Причину виникнення загоряння та збитки встановлюють.

Пізніше, о 17:27 у селі Тростянець Коломийського району сталась пожежа прибудови до житлового будинку. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку та стіни прибудови на площі 6 м кв. Житлову будівлю вдалось врятувати, причину пожежі з’ясовують.

О 19:34 в смт Войнилів Калуського району по вулиці Шевченка горіли залишки сухої рослинності в недіючій будівлі на відстані 60 м від “Войнилівського ліцею”. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитки: прямі – встановлюються, побічні – 56 000 грн.

Сьогодні вночі, 4 вересня, о 3:30 у Калуші на вулиці Смольського трапилась пожежа господарської будівлі. Вогонь знищив стайню та стодолу на площі 50 м кв. Пожежник врятували сусідню будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі. Збитки встановлюють.


Читайте також:


Залишити коментар: