“З ним відчуваю себе маленькою кішечкою”: Лобода вперше відверто розповіла про роман з Ліндеманном



Популярна співачка дала відверте інтерв’ю Ксенії Собчак.

- джерело.

Співачка Світлана Лобода стала гостею шоу «Обережно, Собчак!», Де вперше відверто розповіла про стосунки з лідером німецької групи Rammstein 56-річним Тіллем Ліндеманном.

На початку інтерв’ю Ксенія Собчак задала пряме запитання Світлані Лободі про її відносинах з іноземним артистом: «В одному з інтерв’ю ти обмовилася, що не можеш говорити про Тілля, тому що у тебе контракт. Що це може бути за контракт такий? »- поцікавилася Ксенія. На що Лобода відповіла, що одного разу просто проговорилася, але вдаватися в подробиці не має права.

«Запитай мене краще, що я думаю про Тілля», – з посмішкою попросила співачка.
«І що ти думаєш про Тілля?», – почулося запитання від Собчак. «Він офігенний! Це той чоловік, під якого я змогла прогнутися і з яким відчуваю себе маленькою кішечкою », – емоційно відповіла Світлана про передбачуване батька своєї молодшої дочки Тільди.

Після Світлана зізналася, що сильно закохана. «Це неймовірні відчуття», – зізналася вона. «Але вони не можуть тривати вічно», – скептично зауважила Собчак.

«Можуть, якщо ви не живете разом. Зустрілися з коханим, побули разом, а потім розлетілися по різних частинах світу і ти відчуваєш себе знову прекрасно », – з посмішкою зазначила зірка.

Старша дочка Світлани Лободи Євангеліна, до якої Ксенія Собчак заглянула в дитячу кімнату, похвалилася, що у неї на шиї знаходиться підвіска у вигляді мухи, яку їй подарував Тілль. Дівчинка зізналася, що він їй дуже подобається і вона обожнює його музику. Але знаменита мама ласкаво перервала дівчинку, щоб та часом не бовкнула чогось зайвого.

Нагадаємо, що Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода не раз потрапляли разом в об’єктиви телекамер, але продовжують зберігати мовчання про свої стосунки. Ліндеманн раз обмовився, що відносини стосуються лише закоханих. Однак саме він забирав Світлану з лікарні після того, як їй зробили термінову операцію.


Читайте також:


Залишити коментар: