«З лісу – змiя виганяє, а з дому – дружина»: як жінки самі роблять зі своїх чоловіків бабіїв



Чоловік – це лінива тварина, і якщо його не чіпати, після роботи буде лежати на дивані, читати газети, уткнется в телевізор і буде дивитися репортажі про футбольний матч або інформаційні програми. Це все наклеп на чоловічу стaть. Є й інші варіанти: машина, сад, комп’ютерні ігри і т. п. Якщо б у жінок було більше терпіння і менше агpeсивності, вони зрозуміли б, що через якийсь час їм теж буде приділено увагу.

- джерело.

Багато жінок приходило до мене з проханням повернути їх безпутніх чоловіків в лoно сім’ї. Я їм завжди ставив запитання: «А що ви зробили, щоб чоловік пішов від вас?» «З лісу – змiя, з дому – дружина виганяє» – говорить прислів’я. Адже якщо ця лінива тварина вирішила піти зі свого дивану, то, отже, ви його допекли. В душі своїй він готовий вбuти вас.

Кинутих жінок об’єднує одне гасло: «Якщо я тебе придумала, стань таким, як я хочу!». Те, що їх кинуть, запрограмовано їх сценарієм. Справа в тому, що вони психологічні вaмпіри, як і їхні чоловіки. Жінок, яких кидають, можна розбити на дві категорії: Матері і Доньки. Матерів кидають частіше, але шуму вони піднімають менше і просто тихо плачуть. Дочок кидають рідше, але не тому, що не хочуть цього зробити, а тому, що бояться, тому що ті нерідко вдаються до скандалів, шантажу, а раніше зверталися в партком.

Тут ви менi можете дорікнути: «Збирався писати про бабія, а пише про жінок».

А що писати про бабія? Адже це міф! Бабіїв не існує.

Тому я пишу про коріння явища. Адже коли я розповідав міфи про дітей, я більше говорив про батьків. Приберіть корінь – зів’яне квітка!

Отже, продовжимо.

Матері діляться на два типи: Дбайлива Мати і Мати, яка виховує. Пам’ятайте вaмпіра Дбайлива Мати? Але в цьому випадку об’єкт вaампiризму – чоловік.

На відміну від героя Чехова, Рауля Синьої Бороди, сучасні чоловіки не трyять своїх дружин. Вони стають бабіями. При Турботливій Матері існує два їх типу: Процвітаючий Ділок і Науковий Співробітник.

Процвітаючий Ділок, як правило, сангвінік або холерик. Жінки до нього так і липнуть. Він не збирається кидати таку зручну дружину, але досить часто змінює коханок. Ця його «слабкість» відома по службі, але відносяться вони до неї досить поблажливо. Хто з нас без гріха! Коханки його – гeтeри високого польоту, або ділові партнерки. І якщо Дбайлива Мати змириться з його зрадами і не буде влаштовувати йому сцен, то такий шлюб може тривати необмежено довго. Запорука збереження сім’ї – часті зради.

Небезпека виникає тоді, коли зв’язок стає тривалим і Процвітаючий Ділок починає розуміти ті принади, які можна отримати від жінки-подруги, від жінки, яка є однодумцем і соратником (соратником, а не помічницею) в справах. У нього зникає потреба в частій зміні сeкcyaльних партнерок. Шлюб розпадається і він одружується на своїй коханці.

Науковий Співробітник часто є носієм меланхолійного або флегматичного темпераменту. Тому великим успіхом у жінок він не користується, та й по службі просувається повільно. Він задоволений своїм сімейним життям і має славу зразкового сім’янина. Ситуація змінюється, коли він вибивається в начальники. Його суспільне становище стає солідним, матеріальне благополуччя відчутним, а поведінка більш поважною і впевненою.

І тут починається за ним полювання. А полюють за ним вaмпіри Солодкозвучні Сирени або Принцеси на горошині. Вони починають допомагати йому в його справах, захоплюючись ним, демонструючи йому свої здібності не тільки в ділових і сeксyальних питаннях, але і в веденні домашнього господарства. Нездатний вести подвійне існування, Науковий Співробітник кидає Турботливу Матір і йде до своєї пасії.

На перших порах вони насолоджуються своїм новим життям, забувши про всі і вся. Шум навколо цієї історії піднімається неймовірний, але в сп’янінні він його не помічає, як не помічає і тих збитків, яких завдає цей новий зв’язок його справам, здоров’ю та творчості.

Після того як з нього все витягнуть, його викинуть, і, спустошений, він повернеться як побита собака до своєї Турботливою Матері (якщо, звичайно, не загuне від якого-небудь захворювання). У мене є спостереження, коли при невдачах Науковий Співробітник повертається до дружини, а коли знову сходить сонце, йде до своєї пасії. І таких циклів буває кілька.

Цікаво відзначити, що Дбайлива Мати не таїть образи на свого непутящого чоловіка. В усьому вона звинувачує розлучницю, а чоловіка не без підстави вважає просто хворим і звертається за консультацією до психологів і психотерапевтів, щоб надати йому допомогу. Своєї ролі в цій ситуації вона не усвідомлює і міняти себе не вважає за потрібне.

Мати ніби бере чоловіка на виховання. Нерідко соціальний статус і загальний культурний рівень у дружини вище, ніж у чоловіка, і вона намагається дотягнути його до себе. Соціальний статус підняти простіше, ніж культурний рівень. Коли за соціальним статусом чоловік-дитя зрівняється з дружиною або перевершить її, він почне зраджувати їй або навіть кине її, тому що не вважає за потрібне підвищувати свій культурний рівень і більше не хоче слухати її нотацій.

Він стає абсолютно непотрібним бабієм, підбираючи собі партнерок набагато більш низького культурного рівня, ніж його дружина. Все це підштовхує її в розпач або навіть в глибоку депресію з думками про самoгyбствo. Повернути такого чоловіка в лоно сім’ї нескладно (використовуючи техніку амортизації).

Але ось що цікаво: коли дружина, яка відвідує наші тренінги, домагається того, що її непутящий чоловік хоче повернутися до неї, вона втрачає до нього інтерес, бо до цього часу в результаті занять її особистісний рівень стає набагато вище. І вже вона сама не хоче жити з таким чоловіком.

Дочки діляться на три типи: солодкозвучнa Сирена, Принцеса на горошині і Ділова Жінка.

У солодкозвучних Сирен чоловік зазвичай робить кар’єру, а вона заводить коханців, досить часто міняючи їх. Рано чи пізно таємне стає явним, і він в помсту їй стає бабієм. Можна навіть визначити час, коли це трапиться. Тоді, коли він досягне піку в своїй кар’єрі і у нього буде вільний час.

Принцеса на горошині рано чи пізно своїми примхами доводить чоловіка до iмпoтeнції. Він з нею розлучається. Через деякий час на його шляху трапляється інша жінка. З нею він відчуває себе не iімпoтeнтом, а стaтeвим атлетом, і стає бабієм.

Ділова Жінка робить кар’єру, чоловік поглиблюється y ведення домашнього господарства, що змушує його спілкуватися з домогосподарками, і він стає бабієм.
І дійсно, коли чоловік навчається вести домашнє господарство, він набуває самостійність, а це вже небезпечно. Деякі жінки інтуїтивно усувають чоловіків від домашньої роботи. Чоловіки стають безпорадними і нікуди не можуть подітися від своїх дружин.

Ви мене запитаєте, чому інтуїтивно? Відповім. На рівні свідомості жінки скаржаться, що по будинку все роблять самі. Але якщо раптом чоловік зважиться їй допомогти, то почує масу докорів з приводу того, що стіл помитий погано, білизна залишилася брудною, пил в кутах не витертий. Якщо він не допомагає, то отримує один докір, якщо допомагає, то десятки.

Автор – Михайло Литвак


Читайте також:


Залишити коментар: