“З кабіни нічого не залишилось”: у Польщі загинув українець, вантажівка зіштовхнулась з потягом



В населеному пункті Хочішев (Любуське воєводство) Польща, 26 січня на залізничному переїзді, вантажівка виїхала на рельси прямо перед потягом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій грузовика загинув.

- джерело.

Як повідомляє “Yavp.pl” з посиланням на місцеву поліцію, кермував вантажним автомобілем “TIR” 52-річний українець. Удар був тако сили, що з кабіни автівки нічого не залишилось, а елементи кабіни вантажівки та предмети з салону були розкидані в радіусі кільканадцяти метрів.

Надзвичайники оперативно прибули на місце ДТП. Постраждалого водія намагались реанімувати, однак старання були марними, травми виявились не сумісні з життям.

Машиніст та пасажири потягу сполученням “Зелена Гура – Гожув Великопольський” в ДТП не постраждали. Механічних ушкоджень зазнав лише сам потяг. Усі обставини, що призвели до зіткнення, встановлюють правоохоронці.

У соціальних мережах, користувачі відмічають, що хоч сам переїзд є нерегульованим, однак видимість є дуже хорошою. Причини з яких чоловік не помітив потяг, що наближався залишаються загадкою.


Читайте також:


Залишити коментар: