Юзик з “Кварталу 95” балотуватиметься в Раду



Під час виборчої кампанії Корявченков був представником “команди Зеленського” в Кривому Розі

- джерело.

Актор студії “Квартал 95” Юрій Корявченков (Юзик) має намір балотуватися до Верховної Ради за мажоритарним округом. Про це журналістам повідомив глава виборчого штабу Олександр Корнієнко.

“Юзик збирається йти за одним з округів у Кривому Розі”, – зазначив він. За словами Корнієнка, Корявченков висуватиметься як кандидат від партії Слуга народу.

Також він зазначив, що за списками партії можуть балотуватися кілька учасників телепроекту Ліга сміху, однак не назвав їхніх прізвищ.

Як повідомляється на сторінці у Facebook команда Зеленського в Кривому Розі, під час виборчої кампанії Корявченков був представником “команди Зеленського” у цьому місті.

“Юрій Корявченков – беззмінний член студії Квартал 95, довгий час був адміністративним продюсером, виконавчим директором і поєднував це з акторською кар’єрою. У Юри дві освіти – за першою він інженер-електротехнік, а за другою економіст-підприємець. З 1997-го по 2003 роки Юрій працював на Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті на різних посадах. Але в підсумку переміг КВН, і Юра проміняв посаду зам. голови профкому великого комбінату на сцену!” – сказано в повідомленні.


Читайте також:


Залишити коментар: