“Її може чекати така ж доля, як Паш” – мережі лютують через співпрацю Кароль з російським композитором



Артистка Тіна Кароль співпрацює з російським саундпродюсером Аркадієм Александровим. Він відомий співпрацею з такими російськими виконавцями, як Zivert, Ганна Сєдокова та Дмитро Білан.

Пише - джерело.

Днями співачка відмітила його в дописі в Instagram і подякувала “світобудові за знайомство” із саундпродюсером. Александров став композитором цілого альбому “Красиво”, який складається з семи російськомовних треків. Випустили платівку у квітні 2021 року.

Така новина розлютила соцмережі. Зокрема, користувачка Twitter Анастасія Бакуліна опублікувала скріншот зі сторінок виконавиці та композитора.

“Заберіть від мене Instagram, будь ласка. Кароль співпрацює з саундпродюсером, який працює з Біланом та Сєдоковою”, – написала вона.

Артистки Джамала й Тіна Кароль провели суботній вечір у суддівських кріслах. Вони були членами жюрі нацвідбору на Євробачення-2022, переможницею якого стала Alina Pash. Для заходу обрали вишукані образи: Кароль з’явилася у чорній сукні зі спущеними плечима від українського бренду TTSWTRS, а Джамала вдягнула фіолетовий кроп-топ з об’ємними рукавами та чорну мініспідницю.


Читайте також:


Залишити коментар: