Їхня любов не була секретом: подробиці вбивства студентки викладачем вражають. “Обожнював дочок”



Стосунки студентки з Санкт-Петербурга (РФ) Анастасії Єщенко з викладачем історії Олегом Соколовим, який убив і розчленував дівчину, почалися ще в 2016 році.

- джерело.

Разом з Анастасією вчений навіть опублікував кілька наукових робіт, передає КП. При цьому до зустрічі зі студенткою він був одружений і виховував двох дітей.

“Всі знали про їхні стосунки, це не було секретом. Але вона була відмінницею, розумною, освіченою і без нього. Він не робив їй поблажок, як і іншим студентам.

Соколов був неймовірно захопленим своєю справою. Буквально жив нею. Був вимогливим, але підносив матеріал вкрай мальовничо. Слухати його лекції було одне задоволення. В особистому плані він був виключно приємною людиною. Можна сказати так, він був патетичним, ексцентричним, але ніяк не агресивним “, – розповіли однокурсники вбитої.

“Я знайома з його дружиною. Олег прекрасно ставився до своїх дітей. У нього дві дочки від останньої дружини. Він їх обожнював. Одна недавно пішла в школу, інша ще ні. З дитинства вони вчать французьку. Олег адже кілька разів був одружений. Він вже дідусь “, – додала викладач і близька подруга історика Ірина (ім’я змінене). Вона зізналася, що не знає, чи оформила подружня пара офіційне розлучення.

Дружина Олега, за словами подруги, робила вигляд, що нічого не відбувається. Скандалів в сім’ї не було. Сам же Соколов стверджує, що сварки влаштовувала йому якраз убита, яка ревнувала його до дочок.


Читайте також:


Залишити коментар: