Євробачення-2018: KOZAK SYSTEM представляють конкурсну пісню “MAMAI”



Увірватися до Нацвідбору Євробачення-2018 KOZAK SYSTEM планує з новою піснею “Mamai”(«Мамай»).

- джерело.

На її сторення музикантів надихнув образ українського супергероя – козака Мамая. Це не просто містичний персонаж, наділений усіма чоловічими чеснотами і оповитий давніми легендами. Це і образ сучасного Мамая – подібного до IronMan, чи Бетмена, нічим не гіршого, але набагато прадавнішого.

Вокаліст гурту Іван Леньо каже:

«Ми б хотіли, щоб чоловіки зараз були більш мужніми, більш чоловічними, більш розумними, мудрими, елегантними, культурними. І саме пісня «Мамай» – про образ, такий загальний образ козака, якого ми собі уявляємо».

Слова до пісні написав відомий українский поет-пісняр Микола Бровченко. Трек буде виконуватися англійською мовою. Адже, на думку музикантів, не лише українці, а й європейці мають дізнатися більше про неймовірно глибоку українську культуру.

Пісню “Mamai” («Мамай») було вперше виконано наживо під час новорічної ночі-2018 на головній сцені Вроцлава (Польща). На українській сцені гурт обіцяє не менш потужне шоу і енергетику.

Нагадаємо, гурт “KOZAK SYSTEM” виступить у першому Півфіналі Національного відбору «Євробачення-2018» 10 лютого під номером 6.


Читайте також:


Залишити коментар: