«Є перспектива на»: Петро Чернишов вперше прокоментував стан здоров’я Заворотнюк – ЗМІ



Все частіше в пресі стали з’являтися позитивні новини про здоров’я Анастасії Заворотнюк, яка бореться з важким захворюванням. Друг сім’ї, який побажав залишитися анонімним, розповів журналістам про те, що актрисі стало значно краще.

- джерело.

Анастасія надійшла в реабілітаційний центр в лежачому стані після курсу терапії. Зараз вона вже самостійно ходить, розмовляє і у неї прокинувся апетит. Раніше її мордували головні болі (за чутками, у неї діагностували рак головного мозку), але зараз її стан нормалізувався.

З недавніх пір до неї, як кажуть, приводять дочку Мілу, з якою у неї вистачає сил грати. Малятко, якій нещодавно виповнився один рік, впізнає маму і з радістю йде до неї на руки. Доглядати за дівчинкою їй зараз допомагає мама Валентина Борисівна, тому, що чоловік актриси – Петро Чернишов нещодавно повернувся до роботи.

Фігурист повернувся на лід в кінці жовтня, з’явившись в шоу Тетяни Навки «Руслан і Людмила». Зараз тривають репетиції нового проєкту олімпійської чемпіонки, де також залучений Петро. Прем’єра вистави «Спляча красуня. Легенда двох королівств »пройде в переддень Нового року.

Сховавши біль за усмішкою, чоловік Анастасії Заворотнюк зірвав овації

Чернишов зміг знову почати працювати як раз тому, що його дружина пішла на поправку.

«Є перспектива на одужання», – передає один слова Чернишова.

Сам фігурист утримується від спілкування з пресою.

Раніше новиною про поліпшення стану актриси поділився Андрій Разін, продюсер «Ласкового мая». Правда, рідні заявили про те, що ніхто з родини Анастасії з ним особисто не знайомий і довіряти його словам не варто. Втім, як видно, заява Разіна збіглося з тим, що розповідають в оточенні Заворотнюк.


Читайте також:


Залишити коментар: