Який чоловік потрібен жінкам різних знаків Зодіаку



Кожна жінка прагне відшукати для себе ідеального чоловіка. Звичайно, ідеал у кожного абсолютно різний! На чому грунтуються переваги жінок?

Пише - джерело.

Ви здивуєтеся, але знак Зодіаку грає в цьому виборі не останню роль. Сьогодні ми розповімо вам про те, які чоловіки потрібні представницям різних зодіакальних знаків.

ОВЕН: ІНТЕЛЕКТУАЛ
Овни шукають собі саме таких партнерів, які будуть активно підтримувати бесіди на інтелектуальні теми. Вони також шукають чесність і впевненість в чоловіках.

ТЕЛЕЦЬ: ВОЛЬОВИЙ ЧОЛОВІК
Тельці – дуже віддані партнерки. Їм потрібні чоловіки, які знають все про романтику і пристрасті, а ще ті, у кого дійсно сильна воля.

БЛИЗНЮКИ: ЧЕСНИЙ ЧОЛОВІК
Представниці цього знаку потрібен кумедний, грайливий чоловік, який буде завжди залишатися чесним.

РАК: ДОБРИЙ ЧОЛОВІК
Представниця цього знака шукає чоловіка, який буде схожий на неї за характером. Він повинен бути чесним, щирим і самодостатнім.

ЛЕВ: КОКЕТЛИВИЙ ЧОЛОВІК
Оскільки представницям цього знаку подобається легкість і кокетство, то вони будуть шукати схожого чоловіка.

ДІВА: ТЕРПЛЯЧИЙ ЧОЛОВІК
Їм потрібні такі чоловіки, які завжди будуть надійним плечем, які підтримають в потрібний момент.

ТЕРЕЗИ: ЛОЯЛЬНИЙ ЧОЛОВІК
Представниці цього знаку потрібен чоловік, який зможе адаптуватися під її настрій, але при цьому буде здатний відстоювати свою точку зору.

СКОРПІОН: ПРИСТРАСНИЙ ЧОЛОВІК
Жінки, що народилися під цим знаком, володіють потужною сексуальною енергією, тому їм потрібні партнери, які будуть відповідати їх темпераменту.

СТРІЛЕЦЬ: ЧУТТЄВИЙ ЧОЛОВІК
Представниці цього знаку потрібен чоловік, який буде вміти за допомогою почуття гумору зняти напругу, який буде відчувати, коли і що потрібно зробити, щоб підняти настрій своїй дамі.

КОЗЕРІГ: ПРАЦЬОВИТИЙ ЧОЛОВІК
Жінки, що народилися під цим знаком, потребують чоловіків, які працьовиті, винахідливі і дотепні.

ВОДОЛІЙ: МІЛАШКА
Представниця цього знака жадає знайти чарівного, товариського і пристрасного партнера. Поруч з ним вона зможе відчувати себе розслаблено і впевнено.

РИБИ: РОМАНТИК
Їм потрібен жалісливий і вдумливий партнер, у якого буде сильна уяву. Партнер повинен вміти проявляти свою чуттєву сторону!


Читайте також:


Залишити коментар: